Home » Fiscale Hogeschool

Welkom bij de Fiscale Hogeschool

Nieuws

 • Op zoek naar een antwoord op uw bedrijfsprobleem?

  Onze FEB masterstudenten: uw oplossing!

  De masterstudenten Handelswetenschappen uit de specialisatie Fiscale Wetenschappen analyseren voor u een concrete casus en formuleren na grondig onderzoek een bruikbare oplossing.

  Bij het project hoort een stage van tien werkdagen. De studenten werken onder de deskundige begeleiding van een expert-docent.

  Meer info? Contacteer margot.vandeneynden@odisee.be

 • Wenst u meer informatie over de opleiding Fiscale Wetenschappen?

  Kom naar onze infodag op Campus Brussel, Stormstraat 2, 1000 Brussel!!!

  Wanneer?

  - 17 maart 2018 van 9u30 tot 13u
  - 21 april 2018 van 9u30 tot 13u
  - 23 juni 2018 van 9u30 tot 13u
  - 08 september 2018 van 9u30 tot 13u

  Tot dan!

homefoto_fiscale.jpg

Waarom zou u Fiscale Wetenschappen studeren?

• Als afgestudeerde van FHS beschikt u niet alleen over een grote theoretische kennis maar ook over een ruime praktische fiscale deskundigheid, een garantie voor promotie.

• Het programma van FHS stelt u in staat om u te vestigen als zelfstandig belastingconsulent of aan de slag te gaan bij grote ondernemingen, advocatenbureaus, notarissen... Kortom: de carrièremogelijkheden zijn ruim.

• Heel wat bedrijven en fiscale kantoren eisen van kandidaat-werknemers een diploma van gegradueerde in de fiscale wetenschappen, afgeleverd door FHS. Bovendien maken vele werkgevers hun vacatures voor fiscalisten eerst bekend aan de studenten en oud-studenten van FHS.

• De cursussen worden gedoceerd door topambtenaren van de Federale Overheidsdienst Financiën, vooraanstaande belastingconsulenten, fiscale advocaten en academici gespecialiseerd in de fiscaliteit.

• De docenten waarborgen een kwalitatief hoogstaande opleiding die een combinatie is van de principes van de fiscaliteit en de praktische toepassing ervan.

• De opleiding aan FHS heeft betrekking op alle takken van de Belgische fiscale wetgeving maar ook de Europese en internationale fiscaliteit krijgen meer dan gewone aandacht.

• De spreiding over twee jaar en drie avonden per week geeft u voldoende ruimte om de leerstof te verwerken.

De Vlaamse Gemeenschap heeft de ‘Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen’ officieel erkend als instelling die hoger onderwijs verstrekt. De student ontvangt het Diploma van Gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen.