Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2023 (halve dag) - ON DEMAND

Bespreking van de ontwikkelingen m.b.t. de Belgische kmo-fiscaliteit

 

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜€ โ€œ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ณ๐˜๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—”๐—ท. ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏโ€?

 • De Fiscale Hogeschool staat ๐ ๐š๐ซ๐š๐ง๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ค๐ฐ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ, ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐๐ข๐๐š๐œ๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ฏ๐š๐š๐ซ๐๐ข๐ ๐ก๐ž๐๐ž๐ง en is gekend als organisator van kwaliteitsvolle en inhoudelijk correcte seminaries.
 • Het seminarie wordt gegeven door volgende topsprekers: Yves Verdingh, filip vandenberghe en Bart Peeters. Deze specialisten zijn actief in het werkveld, de administratie en de academische wereld. Zij vullen elkaars visie aan.
 • U krijgt een overzicht van de belangrijkste wijzigingen aan de "Belgische kmo-fiscaliteit".
 • Het opnamebestand heeft gedetailleerde zoekfuncties, inhoudstafels, de mogelijkheid om notities te maken, ...
 • De deelnemers van de halve dag krijgen als extra service ook de opnamebestanden van de volledige dag, inclusief de internationale ontwikkelingen. Zo beschikt u zowel over de korte als de lange versie. In totaal beschikt u daarmee over 10u30 door ITAA erkende permanente vorming.
 • Topdocumentatie bestaande uit verschillende slidebundels en een documentatiebundel van 1417 blz. die een opsomming weergeeft van de gepubliceerde wetgeving, parlementaire vragen, circulaires, voorafgaande beslissingen, rechtspraak, CBN-adviezen en belangrijke relevante rechtsleer.
 • U krijgt gratis het boek โ€œAangiftegids Vennootschapsbelasting Aj. 2023 van Yves Verdinghโ€ uitgegeven door Uitgeverij Kluwer, met een winkelwaarde van 75 euro.
 • ITAA-accreditatie + de ITAA-attesten (CATEGORIE A) worden door FHS geรผpload. 

 

In het vernieuwde opzet van ons aangifteseminarie bieden we op een halve dag (3u30) een overzicht van de belangrijkste wijzigingen die zich hebben voorgedaan tijdens het inkomstenjaar 2022. We focussen ons op de "Belgische kmo-fiscaliteit"

In dit seminarie staat de aangifte in de vennootschapsbelasting centraal. De verschillende rubrieken van de aangifte worden achtereenvolgens besproken. De formele wijzigingen aan de aangifte worden telkens aangeduid. Maar daarnaast wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de inhoudelijke wijzigingen die de vennootschapsbelasting heeft ondergaan en die van belang zijn om op een correcte wijze de aangifte in te vullen. 

De deelnemers krijgen uitvoerig informatie over de ontwikkelingen die zich tijdens het afgelopen jaar hebben voorgedaan in de wetgeving en rechtspraak, over nieuwe circulaires en over interessante standpunten die in de rechtsleer zijn verwoord. 

Op deze wijze is het aangifteseminarie een volledige update van de "Belgische kmo-fiscaliteit". 

 

Als extra service biedt de Fiscale Hogeschool haar cliรซnteel de opnamebestanden van de volledige dag aan, inclusief de internationale ontwikkelingen. Zo beschikt u zowel over de korte als de lange versie. In totaal beschikt u daarmee over 10u30 permanente vorming. 

 

Aan de deelnemers wordt een uitgebreide digitale documentatiebundel en slidesbundel ter beschikking gesteld.

De deelnemers krijgen eveneens het boek 'Aangiftegids vennootschapsbelasting Aj. 2023 (Wolters Kluwer)' van Yves Verdingh.

Zo hopen wij tegemoet te komen aan de vraag naar correcte en volledige informatie en documentatie om de aangifteperiode op een efficiรซnte manier aan te vatten en tot een goed einde te brengen.

 

 

Head of Tax BNP Paribas Fortis, Prof. FHS
Adviseur FOD Financiรซn, Gastdocent FHS
Prijs:
โ‚ฌ 210

OPGELET! Voor abonnees bedraagt de deelnameprijs 150 euro. 

Voor de aangifteseminaries in de personen- en de vennootschapsbelasting geldt de volgende bijzondere regeling: als verschillende medewerkers van รฉรฉn en hetzelfde kantoor zich gelijktijdig inschrijven voor de aangifteseminaries personenbelasting en/of vennootschapsbelasting, bedraagt de deelnameprijs 210 euro voor de eerste inschrijving en slechts 180 euro voor de volgende inschrijving(en).

Het seminarie duurt 3,5 uur.

Iedere deelnemer ontvangt na het beantwoorden van de aanwezigheidsvragen en de afsluitende toets, zowel bij een real time- als een on-demand-seminarie, een attest erkend door de volgende instituten:

 • het ITAA (categorie A);
 • het I.B.R.;
 • het BIV;
 • de Vlaamse Balies;
 • de Nationale Kamer van Notarissen. 
vr 31/03/2023 - ma 31/03/2031 | Heel de dag

On demand

Een on-demand-seminarie is een opname van een seminarie. De deelnemer kan deze opname bekijken op een door hem/haar zelfgekozen tijdstip. 

Bib