Sam Saro

Sam Saro

Na mijn basisopleiding koos ik ervoor om een master-na-master in de fiscaliteit te volgen, maar bij het afstuderen miste ik nog steeds een gespecialiseerde praktische toepassing van de fiscale kennis. Toen ik bij een accountantskantoor begon te werken, heb ik meteen de beslissing genomen om mij in te schrijven voor het Postgraduaat Fiscale Wetenschappen (avondopleiding). 
 

Het uitgebreide programma en de combinatie werken-studeren maken de studie uitdagend. De praktijkgerichte benadering van de gepassioneerde docenten, samen met een gestructureerde aanpak van de fiscale theorie, maakt de leerstof toegankelijk maar zeker niet te onderschatten. Permanente vorming is van fundamenteel belang. Deze opleiding gaf mij de kans om meteen in te spelen op wijzigingen in de wetgeving en op die manier een extra meerwaarde te bieden voor de klanten en collega's. 

Tijdens de coronapandemie werd onder meer de online-cursus op punt gezet, wat zeker aangenaam was in de drukke periodes. De flexibiliteit, uitzonderlijke inzet en de persoonlijke aanpak van alle medewerkers van de FHS geven een toegevoegde waarde aan de opleiding. 

De Fiscale Hogeschool is en blijft de referentie in BelgiĆ« voor het volgen van een vervolgopleiding die gericht is op de verschillende domeinen van het fiscaal recht. Hele generaties van fiscalisten hebben hier een opleiding genoten. De studie is dan ook meteen een aanknopingspunt bij een sollicitatie, seminarie of netwerkevent. 

 

Sam Saro, Advisor Accountancy bij VGD. 
Afgestudeerd in juni 2021