Wout Broeckaert

Wout Broeckaert

Benjamin Franklin, één van de founding fathers van de Verenigde Staten, schreef in 1789: “in this world nothing can be said to be certain, except death and taxes.” Belastingen blijven nog steeds een hoeksteen van de samenleving: iedereen komt er dagdagelijks mee in aanraking. Goede adviesverlening op dit gebied kan een groot verschil maken: het kan bedrijven aantrekkelijker maken om bij hen aan de slag te gaan; het zorgt voor een zorgeloze overdracht tussen generaties; de voordelen zijn eindeloos.  
Goede adviesverlening begint bij een goede vooropleiding. Na nagenoeg twee jaar achter de kiezen te hebben, kan ik zeggen: de FHS is met recht en reden een referentie, die zijn gelijke  in het Nederlandstalig onderwijslandschap niet kent. Je leert 360° rondkijken in de fiscaliteit. Elke subtak (inkomstenbelastingen, btw, procedure, …) wordt van A tot Z behandeld. De materie wordt niet alleen theoretisch uiteengezet, maar je wordt ook volledig ondergedompeld in de praktijk van de fiscaliteit. En dit alles door een eminent docentenkorps dat niet alleen kwalitatief doceert, maar ook inspireert. 
De combinatie werken – studeren is verre van evident. Het ondersteunend personeel van de FHS doet er echter alles aan om je hierbij te helpen. Er wordt tijd noch moeite gespaard om je succesvol door de opleiding te loodsen. Kan ik de opleiding dus aanbevelen? Absoluut! Je zal er heel je leven lang profijt uit halen. Succes!
 

Master Rechten, KU Leuven
Tax Lawyer Animo
Afgestudeerd juni 2023, postgraduaat Fiscale Wetenschappen