Charline De Coster

Charline De Coster

 

Na het behalen van mijn diploma rechten, koos ik ervoor om mij te specialiseren in het fiscaal recht. Ik zocht een brede opleiding, die alle facetten van de fiscaliteit belicht. Aldus koos ik voor het avondprogramma van de Fiscale Hogeschool, wat mij uiteindelijk leidde naar mijn huidige functie als fiscaal advocate. 
De opleiding geeft een sterke theoretische basis, maar is tegelijkertijd ook erg praktisch, mede dankzij de ervaren en gepassioneerde docenten. De opgedane kennis is onmiddellijk toepasbaar in de praktijk, en je bent altijd mee met de actualiteit. Door de coronapandemie werden de lessen bovendien digitaal aangeboden, wat de combinatie met een fulltime job toch wat makkelijker maakte. 
Mijn tijd aan de Fiscale Hogeschool was erg intensief, maar gaf ook zeer veel voldoening.  Bovendien heb ik de bijzonder persoonlijke aanpak en de flexibiliteit van medewerkers en docenten altijd enorm gewaardeerd. 
De opleiding is een absolute aanrader voor eenieder die zich wil verdiepen in de wereld van de fiscaliteit, en het diploma is bovendien een grote troef in het werkveld. 


Charline De Coster, Fiscaal advocate bij Gevaco Advocaten
Afgestudeerd in 2021