Julien Rencelot

Julien

Na mijn studies aan KdG waar ik de opleiding accountancy-fiscaliteit gevolgd heb besloot ik om nog iets bijkomend te studeren. Ik ben terecht gekomen op de Fiscale Hogeschool, omdat mijn passie vooral lag op het fiscale aspect. 
Deze opleiding is zeer praktijkgericht je krijgt les van docenten die uit de bedrijfswereld komen en die gespecialiseerd zijn in dat specifieke aspect. Ze halen voorbeelden naar boven dat ze al hebben meegemaakt in de praktijk. Door de verschillende vakken die je krijgt ga je ook rekening houden met verschillende elementen en redeneer je ook vanuit verschillende invalshoeken. Je moet het een beetje bekijken zoals een verhaal hoe gaan we van de boekhoudkundige verwerking naar de fiscale aangifte en welke deadline hangt daar aan vast en wat als je nu niet op tijd bent? Dat ga je hier allemaal ontdekken. 
Deze opleiding biedt zeker een meerwaarde toe naar sollicitaties en is bijgevolg ook een goede voorbereiding voor het toelatingsexamen van het ITAA. Zeker een aanrader aan iedereen die zich verder wil gaan verdiepen en ontplooien in de fiscale wereld. Veel succes! 
 

Bachor Accountancy & Fiscaliteit, KdG Antwerpen
Afgestuderd juni 2023, Postgraduaat Fiscaal Recht & Fiscale Praktijk