Kimberley Cabo

Kimberley Cabo

Als jurist met specialisatie in het vennootschapsrecht werd ik vaak geconfronteerd met de fiscale gevolgen bij het uitwerken van bepaalde constructies. De interesse voor fiscaliteit is daar ook ontstaan. Toen ik de keuze heb gemaakt om bij mijn huidige werkgever aan de slag te gaan leek het mij noodzakelijk om me hierin meer te gaan verdiepen. Het volgen van de opleiding postgraduaat in de fiscale wetenschappen werd sterk aanbevolen door mijn werkgever, temeer gezien de opleiding ook zeer hoog staat aangeschreven onder fiscalisten.

Bij aanvang van de opleiding maakte ik mij wel wat zorgen, want juristen en cijfers... Maar deze zorg was helemaal ongegrond! De grondige praktijkoefeningen en kwalitatieve lessen zorgden ervoor dat ik helemaal mee was en telkens mijn examens vlot kon afleggen.

Tijdens de tweejarige opleiding werd ik ondergedompeld in het 'fiscale bad' en heb ik tal van reflexen aangeleerd die zeer belangrijk zijn voor mijn huidige functie. Door deze opleiding heb ik zelfs besloten om de volgende stap in mijn carrière te zetten: gecertificeerd belastingadviseur!

Als ik één ding kan zeggen over deze opleiding: niet evident, maar echt de moeite waard!

Kimberley Cabo, Fiscaal Jurist bij MON3AAN
Afgestudeerd in juni 2021