Lien Moens

Lien

De keuze om een jaartje verder te studeren aan de FHS, en geen ManaMa te doen aan een universiteit, was voornamelijk ingegeven door de praktische aanpak van deze opleiding. De theoretische basis wordt grondig uitgelegd, maar daarnaast wordt er ook gefocust op praktijksessies en cases. Dit is zeker iets wat op de werkvloer van pas komt. 

Mijn focus lag ook voor de opleiding al op vermogens- en successieplanning, en het idee was om me meer te verdiepen in de fiscale aspecten van dit onderwerp, maar door deze opleiding heb ik ook vele andere interessante aspecten van de fiscaliteit leren kennen. De all-around opleiding is dus zeker ideaal voor mensen die nog geen specifieke tak binnen de fiscaliteit gekozen hebben. Ook het feit dat de docenten allemaal actief zijn in de praktijk zorgt voor diverse standpunten en inzichten die zeer leerrijk zijn. 

Een ander pluspunt is natuurlijk de glanzende reputatie die de FHS heeft in ons vakgebied. De opleiding is algemeen gekend en staat goed aangeschreven, dus het is ongetwijfeld een bonus om dit op je CV te hebben!

Master in de Rechten, KU Leuven
Junior Consultant Deloitte
Afgestudeerd juni 2022