Zena de Groot

Zena

Na het behalen van een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit en enkele jaren werkervaring, voelde ik aan dat er nog een grote fiscale wereld te ontdekken was. Ik was al verschillende jaren erg geïnteresseerd in alle facetten van de fiscaliteit. Ik had nood aan een gestructureerde, kwaliteitsvolle opleiding die dieper gaat én ruimer denkt dan de standaard.  
Fiscale Hogeschool bood alles waar ik naar op zoek was. Achteraf bekeken was dit absoluut wat ik nodig had om een volgende stap te kunnen zetten. 
2 jaar aan de Fiscale Hogeschool met bloed, zweet en tranen. 2 jaar waarin ik meer heb geleerd, dan ik ooit had kunnen verwachten. 2 onvergetelijke jaren die ik morgen opnieuw zou doen. Niet alleen vanwege de kennis, maar ook door het netwerk dat ik heb opgebouwd. 
Het is erg fijn dat de lessen zowel online staan, maar ook ter plaatse worden gegeven. Zo kan je zelf kiezen wat je verkiest. Ook het terugkijken van de lessen online bij het studeren is een grote meerwaarde. 
Ik ben erg trots mezelf alumnus te mogen noemen aan de Fiscale Hogeschool. Alle lectoren én medewerkers van FHS dragen hun steentje bij aan een fantastische opleiding. 
 

Bachelor-na-Bachelor, Boekhoudkundige en fiscale expertise, UCLL Leuven
Dossierbeheerder ACCM
Afgestudeerd juni 2022