Getuigenissen

Simon Bruggeman

Simon

Hoe ik terugkijk op mijn tijd bij de Fiscale Hogeschool? Ik zou zeggen dat dit voor mij een ware eye-opener was op het gebied van Fiscaliteit. Het postgraduaat in de Fiscale Wetenschappen in avondonderwijs neemt je mee op ontdekkingsreis naar verschillende fiscale bestemmingen (Venn B, BTW, PB, internationale fiscaliteit, lokale & regionale belastingen en noem maar op). Het biedt niet alleen inzichten in complexe fiscale vraagstukken, maar deed dit op een zeer inspirerende wijze. 

De docenten aan de FHS zijn niet alleen deskundigen in hun vakgebied, maar ook meesterlijke vertellers die erin slagen om zelfs de meest droge fiscale materie tot leven te brengen. Hun passie voor het vak is aanstekelijk en maken de lessen zeer boeiend. De opleiding richt zich op relevante onderwerpen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Is werken en studeren gemakkelijk? Om heel eerlijk te zijn, neen. Je moet er natuurlijk iets voorover hebben en dit traject niet onderschatten. Was dit het waard? Zeker! Zonder enige twijfel! Wat ik ook waardeer aan de Fiscale Hogeschool is dat de medewerkers zich ook bewust zijn van de uitdaging dat werken en studeren met zich meebrengt, maar zij zorgen voor een uitstekende ondersteuning om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat de lessen opgenomen worden. Hoewel de voorkeur naar de 'live' lessen gaat, is het niet altijd mogelijk om fysiek aanwezig te zijn. De opnames zorgen ervoor dat je de lessen op je eigen tempo kan bekijken en geen belangrijke inhoud hoeft te missen.

Kortom, de Fiscaal Hogeschool heeft alles wat je van een postgraduaat in Fiscale Wetenschappen mag verwachten. Voor iedereen die zijn fiscale kennis wilt verbreden, is dit postgraduaat zeker een aanrader.

Bachelor Accountancy - Fiscaliteit, UC Leuven Limburg
Tax Advisor, KPMG Belgium
Student Postgraduaat Fiscale Wetenschappen 2de jaar, ac. jaar 23-24

 

 

Thomas Magnus

Thomas

Ik ben aan de avondopleiding “Postgraduaat Fiscale Wetenschappen” begonnen omdat ik ervan overtuigd ben dat deze opleiding een uitstekende keuze is voor iedereen die een carrière in dit boeiende en dynamische vakgebied ambieert.

De materie wordt aangereikt door gedreven en uiterst bekwame docenten uit het werkveld. De uitwisseling van ideeën en het netwerken met medestudenten en docenten zullen jouw perspectief verbreden en helpen bijdragen aan een persoonlijke en professionele groei. Ik ben dankbaar voor de inzichten dat ik verwerf tijdens mijn tijd hier en kijk ernaar uit om mijn kennis verder te ontwikkelen en een verschil te maken in de wereld van de fiscaliteit.

Onder het motto “Supporting your dream’s” ben ik gesteund door mijn collega’s om deze opleiding tot een succesvol einde te brengen. Niet enkel jouw dromen zullen na deze opleiding dichter bijkomen, ook die van jouw klanten omwille van de goede adviesverlening dat je hen kan bezorgen na deze opleiding! Kortom een fantastische opleiding waarvan je een leven lang profiteert!


Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Vives Noord
Accountant bij Van Den Neste
Student Postgraduaat Fiscale Wetenschappen 1ste jaar, ac. jaar 23-24

 

Joke Daemen

Joke Daemen

In september 2023 startte ik in het eerste jaar van de avondopleiding aan de FHS. Zo zit ik na 20 jaar terug op de schoolbanken. Ik werkte 15 jaar binnen Controling & Finance en nu focus ik me reeds 5 jaar elke dag op BTW. Ik wil graag ook andere fiscale domeinen beter onder de knie krijgen zodat ik tijdens het behandelen van dossiers de juiste linken kan leggen naar andere fiscale aspecten en hierover vlot kan overleggen met mijn collega’s.

Ik apprecieer de professionaliteit van de verschillende docenten die elke week les geven. Hun achtergrond in het professionele leven en hun expertise in hun domein zorgt elke week voor praktische inzichten die de theorie aan de praktijk verbinden.

Handelsingenieur, Accounting & Finance, U Hasselt
BNP Paribas Fortis, VAT advisor
Student Postgraduaat Fiscale Wetenschappen 1ste jaar, ac. jaar 23-24

 

Mats Van Looy

Mats Van Looy

De opleiding fiscale wetenschappen heeft mijn kennis en vaardigheden op het gebied van belastingwetgeving zeker verrijkt. De lessenkwaliteit was van een zeer hoog niveau, met docenten die vanuit een kritisch oogpunt de verschillende vakken van het Fiscaal recht in detail toelichten aan de hand van de verschillende wetboeken. Zo leer je om aan de hand van zeer sterke bronnen, de fiscaliteit juist te benaderen door rekening te houden met alle verschillende mogelijkheden.

Je krijgt de kans om theoretische kennis direct in de praktijk toe te passen en dit heeft mij persoonlijk een leerrijke ervaring opgeleverd. Door de combinatie van theorie- en practicumlessen leer je om de zaken die in een belastingaangifte voorvallen beter te begrijpen, alsook de procedures die bijvoorbeeld bij fraude en misbruik voorvallen.

Verder beperkt de opleiding zich niet tot nationaal recht, ook verschillende internationale topics en rechtspraak komen meermaals aan bod. Door de vele verwijzingen naar relevante rechtspraak, krijg je de kans om de redenatie van onze wetgever op fiscaal vlak beter te begrijpen, wat er dan ook voor zorgt dat je steeds tot op de dag mee bent met de fiscale actualiteit.

Ik kan deze opleiding aanraden aan éénieder die een interesse voor fiscaal recht heeft ontwikkeld en zich hierin verder wil specialiseren. Al bij al is het een stevig traject, maar op het einde van de rit, krijg je hier meer dan voldoening van. Een brede fiscale kennis is noodzakelijk in ons vakgebied en daarvoor is er geen betere opleiding dan deze postgraduaat.

 

Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Thomas More-hogeschool
Dossierbeheerder, ACS Accountants en Belastingconsulenten
Student Postgraduaat Fiscale Wetenschappen, 2de jaar, ac. jaar 23-24

Vonesa Bajrami

Vonesa

Precies wat ik nodig heb om op de hoogte te blijven van het steeds evoluerende fiscale landschap. 
Een ruim aanbod van fiscale vakken gedoceerd door de vele enthousiaste docenten aan de Fiscale Hogeschool. Deze relevante kennis stel ik met veel passie ter beschikking van mijn klanten.

Bachelor Bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit, Odisee Brussel
SD Bedrijfsrevisoren, dossierbeheerder
Afgestudeerd juni 2023, postgraduaat Fiscale Wetenschappen

Wout Broeckaert

Wout Broeckaert

Benjamin Franklin, één van de founding fathers van de Verenigde Staten, schreef in 1789: “in this world nothing can be said to be certain, except death and taxes.” Belastingen blijven nog steeds een hoeksteen van de samenleving: iedereen komt er dagdagelijks mee in aanraking. Goede adviesverlening op dit gebied kan een groot verschil maken: het kan bedrijven aantrekkelijker maken om bij hen aan de slag te gaan; het zorgt voor een zorgeloze overdracht tussen generaties; de voordelen zijn eindeloos.  
Goede adviesverlening begint bij een goede vooropleiding. Na nagenoeg twee jaar achter de kiezen te hebben, kan ik zeggen: de FHS is met recht en reden een referentie, die zijn gelijke  in het Nederlandstalig onderwijslandschap niet kent. Je leert 360° rondkijken in de fiscaliteit. Elke subtak (inkomstenbelastingen, btw, procedure, …) wordt van A tot Z behandeld. De materie wordt niet alleen theoretisch uiteengezet, maar je wordt ook volledig ondergedompeld in de praktijk van de fiscaliteit. En dit alles door een eminent docentenkorps dat niet alleen kwalitatief doceert, maar ook inspireert. 
De combinatie werken – studeren is verre van evident. Het ondersteunend personeel van de FHS doet er echter alles aan om je hierbij te helpen. Er wordt tijd noch moeite gespaard om je succesvol door de opleiding te loodsen. Kan ik de opleiding dus aanbevelen? Absoluut! Je zal er heel je leven lang profijt uit halen. Succes!
 

Master Rechten, KU Leuven
Tax Lawyer Animo
Afgestudeerd juni 2023, postgraduaat Fiscale Wetenschappen

 

Philippe Hoviele

Philippe

Het Postgraduaat Fiscaal Recht & Fiscale Praktijk biedt de ideale combinatie tussen theorie- en praktijklessen aan. Zo wordt er niet alleen ingegaan op de huidige fiscale regelgeving in zijn meest actuele vorm, maar wordt er ook grondig stilgestaan bij de toepassing ervan. 

Daarnaast bestaan de gedoceerde vakken niet alleen uit de klassieke takken van het fiscaal recht zoals bijvoorbeeld de personenbelasting, de vennootschapsbelasting of de BTW, maar biedt de opleiding ook overkoepelende vakken aan zoals het vak ‘Fiscaliteit en onroerend goed’ waar alle fiscale aspecten in verband met onroerende goederen besproken worden. Alle vakken worden gedoceerd door lesgevers met een jarenlange ervaring in de advocatuur, het notariaat, de consultancy praktijk of de academische wereld. Hierdoor wordt er zeker stilgestaan bij actuele problemen of hangende (wets)wijzigingen.  

De opleiding is dan ook een aanrader voor iedereen die na zijn of haar studies een job in de fiscaliteit ambieert. 

Master in de rechten UGent
Advocaat-stagiair bij Deknudt Nelis Advocaten (vanaf september 2023)
Afgestudeerd juni 2023, postgraduaat Fiscaal Recht en Fiscale Praktijk

Zena de Groot

Zena

Na het behalen van een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit en enkele jaren werkervaring, voelde ik aan dat er nog een grote fiscale wereld te ontdekken was. Ik was al verschillende jaren erg geïnteresseerd in alle facetten van de fiscaliteit. Ik had nood aan een gestructureerde, kwaliteitsvolle opleiding die dieper gaat én ruimer denkt dan de standaard.  
Fiscale Hogeschool bood alles waar ik naar op zoek was. Achteraf bekeken was dit absoluut wat ik nodig had om een volgende stap te kunnen zetten. 
2 jaar aan de Fiscale Hogeschool met bloed, zweet en tranen. 2 jaar waarin ik meer heb geleerd, dan ik ooit had kunnen verwachten. 2 onvergetelijke jaren die ik morgen opnieuw zou doen. Niet alleen vanwege de kennis, maar ook door het netwerk dat ik heb opgebouwd. 
Het is erg fijn dat de lessen zowel online staan, maar ook ter plaatse worden gegeven. Zo kan je zelf kiezen wat je verkiest. Ook het terugkijken van de lessen online bij het studeren is een grote meerwaarde. 
Ik ben erg trots mezelf alumnus te mogen noemen aan de Fiscale Hogeschool. Alle lectoren én medewerkers van FHS dragen hun steentje bij aan een fantastische opleiding. 
 

Bachelor-na-Bachelor, Boekhoudkundige en fiscale expertise, UCLL Leuven
Dossierbeheerder ACCM
Afgestudeerd juni 2022

Elies Wauters

Elies

Ik heb de keuze gemaakt om de avondopleiding ‘Postgraduaat Fiscale Wetenschappen’ aan de Fiscale Hogeschool te volgen, om op die manier mijn kennis nog meer uit te breiden om optimaal advies te kunnen verlenen. Daarenboven uiteraard ook om de theorie nog beter aan de praktijk te kunnen koppelen in mijn job als Advisor Accountancy. Mijn werkgever, VGD, ondersteunde mij ook enorm bij het volgen van deze opleiding. 

De link tussen het werkveld enerzijds, en de praktische toepassing in de avondschool anderzijds, waren voor mij dé perfecte combinatie. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de diverse achtergrond/kennis van de docenten, waardoor alle takken van de fiscaliteit aan bod zijn gekomen. De persoonlijke aanpak binnen de FHS, zowel van de docenten als van alle andere medewerkers binnen de FHS, is van enorm hoge waarde geweest voor mij. 

Op professioneel vlak ben je na het volgen van de opleiding in staat om steeds beter linken te leggen, en vooral om kritisch na te denken over fiscale topics. 

Gezien wij ons constant in ons vakgebied dienen te blijven bijscholen, alsook op de hoogte dienen te blijven van de actualiteit, is de FHS de ideale studie om te volgen. Het is uiteraard een niet te onderschatten opleiding, maar het geeft enorm veel voldoening. Dit diploma zal dan ook in het verdere verloop van mijn carrière van onmisbare waarde zijn ! Wat ook een echte meerwaarde is: je kan de lessen online volgen, indien gewenst. Ik heb echter elke les ter plaatse gevolgd, om de interactie met de docenten ten volle te benutten. 

Ik grijp nog steeds elke dag terug naar enkele basisbeginselen die mij op de FHS werden aangeleerd. Ik zou de opleiding dus zeker en vast aanraden aan iedereen die interesse heeft in de fiscaliteit.
 

Master in de Handelswetenschappen, Accountancy en Fiscaliteit, KU Leuven
Advisor Accountancy bij VGD Accountants & Belastingconsulenten
Afgestudeerd juni 2022

 

Gilles Van Huffel

Gilles Van Huffel

De opleiding fiscale wetenschappen brengt de diverse takken van de fiscaliteit samen en zorgt ervoor dat je in alle takken van de fiscaliteit een grondig opleiding krijgt en de reflecties naar andere belastingen kunt maken. De focus ligt vooral op de personenbelasting, vennootschapsbelasting en BTW. Tijdens deze studie wordt je ondergedompeld in diverse soorten bronnen waardoor je in het beroepsleven kritisch omgaat met  het gebruik van de bronnen. De docenten genieten allemaal van een beroepsachtergrond hetzij in de privésector als de publieke sector en dat maakt het juist zo speciaal aangezien je de verschillende denkwijzen ziet (prive versus overheid). 
De studie is intensief gezien het 3 avonden per week zijn maar met behulp van de lesopnames blijft work-life balance in evenwicht ! 

Kortom: Wie de fiscaliteit theoretisch als praktisch wil bestuderen, één adres De Fiscale Hogeschool!

Bachelor Accountancy Fiscaliteit, Arteveldehogeschool Gent
Finance and accounting officer bij StriveCloud & Levelate

Afgestudeerd juni 2022

Klaas Francken

Klaas Francken

Na een zomerstage bij Tuerlinckx Tax Lawyers tijdens mijn masteropleiding in de rechten werd mijn interesse in fiscaal (straf)recht verder geprikkeld. Ik besloot dan ook mij hier verder in te specialiseren. Op kantoor werd mij het avondprogramma van de Fiscale Hogeschool sterk aangeraden. Dit was volledig terecht. De opleiding geeft immers een kwalitatief en volledig overzicht van alle takken van het (Belgisch) fiscaal recht. Dit is als advocaat in complexe dossiers een enorme meerwaarde aangezien je daardoor zeer snel linken kan leggen tussen de verschillende belastingen. Anders dan een academische master focust de Fiscale Hogeschool ook op de praktische toepassingen. Dit is zeker een meerwaarde voor iedereen met een eerder academische achtergrond. Zo gaat men bijvoorbeeld eveneens uitgebreid in op het handmatig invullen van fiscale aangiftes.
Doordat de opleiding ook volledig online te bekijken is en door de toegankelijkheid en pragmatische houding van het secretariaat was dit zeker doenbaar. Ik zou het avondprogramma aan iedereen aanraden. De combinatie met werken is intens maar creëert ook een bijkomende synergie. De opleiding is bovendien een grote troef in het werkveld.

 

Master in de Rechten, Universiteit Antwerpen
Advocaat / Associate Tuerlinckx Tax Lawyers
Afgestudeerd 2022

Sam Saro

Sam Saro

Na mijn basisopleiding koos ik ervoor om een master-na-master in de fiscaliteit te volgen, maar bij het afstuderen miste ik nog steeds een gespecialiseerde praktische toepassing van de fiscale kennis. Toen ik bij een accountantskantoor begon te werken, heb ik meteen de beslissing genomen om mij in te schrijven voor het Postgraduaat Fiscale Wetenschappen (avondopleiding). 
 

Het uitgebreide programma en de combinatie werken-studeren maken de studie uitdagend. De praktijkgerichte benadering van de gepassioneerde docenten, samen met een gestructureerde aanpak van de fiscale theorie, maakt de leerstof toegankelijk maar zeker niet te onderschatten. Permanente vorming is van fundamenteel belang. Deze opleiding gaf mij de kans om meteen in te spelen op wijzigingen in de wetgeving en op die manier een extra meerwaarde te bieden voor de klanten en collega's. 

Tijdens de coronapandemie werd onder meer de online-cursus op punt gezet, wat zeker aangenaam was in de drukke periodes. De flexibiliteit, uitzonderlijke inzet en de persoonlijke aanpak van alle medewerkers van de FHS geven een toegevoegde waarde aan de opleiding. 

De Fiscale Hogeschool is en blijft de referentie in België voor het volgen van een vervolgopleiding die gericht is op de verschillende domeinen van het fiscaal recht. Hele generaties van fiscalisten hebben hier een opleiding genoten. De studie is dan ook meteen een aanknopingspunt bij een sollicitatie, seminarie of netwerkevent. 

 

Sam Saro, Advisor Accountancy bij VGD. 
Afgestudeerd in juni 2021

Charline De Coster

Charline De Coster

 

Na het behalen van mijn diploma rechten, koos ik ervoor om mij te specialiseren in het fiscaal recht. Ik zocht een brede opleiding, die alle facetten van de fiscaliteit belicht. Aldus koos ik voor het avondprogramma van de Fiscale Hogeschool, wat mij uiteindelijk leidde naar mijn huidige functie als fiscaal advocate. 
De opleiding geeft een sterke theoretische basis, maar is tegelijkertijd ook erg praktisch, mede dankzij de ervaren en gepassioneerde docenten. De opgedane kennis is onmiddellijk toepasbaar in de praktijk, en je bent altijd mee met de actualiteit. Door de coronapandemie werden de lessen bovendien digitaal aangeboden, wat de combinatie met een fulltime job toch wat makkelijker maakte. 
Mijn tijd aan de Fiscale Hogeschool was erg intensief, maar gaf ook zeer veel voldoening.  Bovendien heb ik de bijzonder persoonlijke aanpak en de flexibiliteit van medewerkers en docenten altijd enorm gewaardeerd. 
De opleiding is een absolute aanrader voor eenieder die zich wil verdiepen in de wereld van de fiscaliteit, en het diploma is bovendien een grote troef in het werkveld. 


Charline De Coster, Fiscaal advocate bij Gevaco Advocaten
Afgestudeerd in 2021

Kimberley Cabo

Kimberley Cabo

Als jurist met specialisatie in het vennootschapsrecht werd ik vaak geconfronteerd met de fiscale gevolgen bij het uitwerken van bepaalde constructies. De interesse voor fiscaliteit is daar ook ontstaan. Toen ik de keuze heb gemaakt om bij mijn huidige werkgever aan de slag te gaan leek het mij noodzakelijk om me hierin meer te gaan verdiepen. Het volgen van de opleiding postgraduaat in de fiscale wetenschappen werd sterk aanbevolen door mijn werkgever, temeer gezien de opleiding ook zeer hoog staat aangeschreven onder fiscalisten.

Bij aanvang van de opleiding maakte ik mij wel wat zorgen, want juristen en cijfers... Maar deze zorg was helemaal ongegrond! De grondige praktijkoefeningen en kwalitatieve lessen zorgden ervoor dat ik helemaal mee was en telkens mijn examens vlot kon afleggen.

Tijdens de tweejarige opleiding werd ik ondergedompeld in het 'fiscale bad' en heb ik tal van reflexen aangeleerd die zeer belangrijk zijn voor mijn huidige functie. Door deze opleiding heb ik zelfs besloten om de volgende stap in mijn carrière te zetten: gecertificeerd belastingadviseur!

Als ik één ding kan zeggen over deze opleiding: niet evident, maar echt de moeite waard!

Kimberley Cabo, Fiscaal Jurist bij MON3AAN
Afgestudeerd in juni 2021

Agron Shala

Agron Shala

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de kwalitatief hoogstaande opleiding. Ik waardeer de inzet van de Fiscale Hogeschool en haar medewerkers.
Ik ben blij dat ik aan de Fiscale Hogeschool student mocht zijn. De titel van ‘alumnus’ draag ik met eer en respect.

 

Agron Shala
Fiscaal Accountant en Partner bij Plutus Accountants & Advisors
afgestudeerd juni 2021.

Stefanie Mommaerts

FHS is een referentie binnen de Belgische fiscale wereld. De school biedt een grondig en kwalitatief fundament in de vorming van fiscalisten. Dit zowel theoretisch als in de praktijk, maar ze wil haar studenten ook een kritische reflex bijbrengen. 

Het is een intensieve opleiding waarin je jezelf vastbijt en als het ware fiscaliteit gaat ademen, maar je krijgt er zo veel voor in de plaats. Deze studie opent deuren op professioneel gebied en in je eigen ontwikkeling. Dit doe je ook niet a Ileen: je zit samen met medestudenten, doorwinterde docenten en een ondersteunend topteam medewerkers van de FHS in een fiscaal bad. 

Er wordt rekening mee gehouden dat je naast een professioneel leven ook een priveleven hebt. Zo is afstandsonderwijs met lesopnames door de school mogelijk gemaakt, een absolute meerwaarde. 

Stefanie Mommaerts, Fiscalist bij Fiscadvies
Afgestudeerd in juni 2021

Kristof Boel

Kristof Boel

De docenten aan de Fiscale Hogeschool hebben een gevarieerde achtergrond. Sommigen hebben een sterke academische achtergrond, anderen komen dan weer uit de praktijk. Dit spectrum zorgt voor een kwalitatief hoogstaande opleiding die naast een grondige academische kennis van de fiscaliteit ook een zeer praktische kant ervan belichten.

Het is een intensieve twee jaar. De opleiding vereist een inspanning. Maar dankzij de ondersteuning van de docenten en de medewerkers wordt het menselijke aspect hiervan nooit uit het oog verloren. Ik zou het dan ook iederen die gedreven is door fiscaliteit aanraden. 

Kristof Boel, Attaché FOD Financiën
Afgestudeerd in juni 2020

Florence Nicodème

Dankzij jullie opleidingskans ben ik op een heel mooi werkaanbod kunnen ingaan!

Florence Nicodème, Intern Fiscaal Accountant
afgestudeerd in 2020

Kris Daels

Kris daels
Kris Daels

Een sterk, uniek én authentiek verhaal toch wel, de FHS …  En intensief ook! 
Op twee jaar tijd een stevige en uitgebreide theoretische én praktische basis verwerven in zowat alle domeinen van de fiscaliteit. 

Met de absolute meerwaarde dat de materie wordt aangereikt door gedreven docenten en specialisten uit het werkveld. 
Het inhoudelijk hoge niveau en de zeer praktische benadering van de leerstof maakt tevens dat de opgedane kennis onmiddellijk toepasbaar is in de praktijk.

Maar daarnaast heb ik ook de persoonlijke aanpak en het menselijk contact met de directie en vooral ook met de vaste medewerkers van de FHS heel erg weten te waarderen.

Kris Daels
Politieambtenaar & Juridisch adviseur
Afgestudeerd in 2018

Liesbeth Maerevoet

Liesbeth Maerevoet
Liesbeth Maerevoet

Ik was op zoek naar een fiscale opleiding die de volledige waaier aan fiscaliteit behandelde, vanaf de basis, diepgaand maar ook praktisch gedoceerd. De avondopleiding Fiscale Wetenschappen aan de FHS loste deze verwachtingen volledig in.
Dankzij de grondige kennis die ik gedurende deze 2 jaar heb opgedaan ben ik terug up-to-date en heeft mijn carrière een positieve wending genomen.
De docenten zijn zeer gedreven en steeds op de hoogte van de recente ontwikkelingen op fiscaal vlak. De medewerkers van het secretariaat zorgden bovendien voor een uitmuntende ondersteuning. Deze combinatie maakt van de Fiscale Hogeschool een unieke opleiding.


Liesbeth Maerevoet 
Cliëntenadviseur Konsilanto
Afgestudeerd als laureaat in juni 2018

Tim Verhulst

Tim Verhulst

Ik kijk alvast terug op een absoluut leerrijke periode in de Fiscale Hogeschool en ben absoluut blij dat ik de beslissing heb genomen om Fiscale Wetenschappen (avondonderwijs) te studeren.
Ik ondervind elke dag dat ik door de studie enkele belangrijke stappen heb gezet en besef nu nog meer dat de FHS borg staat voor een inhoudelijk zeer kwalitatieve opleiding, waar tevens rekening wordt gehouden met de menselijke kant die verbonden is aan het studeren in avondonderwijs.
 
Tim Verhulst
Afgestudeerd in 2017

 

Inez Segers

Ines Segers
Inez Segers

Mijn droom was een goede fiscalist te worden, met veel zorg naar mijn klanten toe. 
Mede door de Fiscale Hogeschool ben ik trots waar ik nu sta. 
Werkervaring is één ding, maar met een stevige basis aan fiscale kennis geraak je véél verder. Daarnaast blijft permanente opleiding ook van essentieel belang.
Ik vind het namelijk erg belangrijk om klanten de juiste en meest geoptimaliseerde informatie te bezorgen.
Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om de avondopleiding ‘Fiscale wetenschappen’ te volgen en ben ook alle docenten erg dankbaar.

Inez Segers, Mede-vennoot BSM
Afgestudeerd in 2015